Garage Descendre

Garage Descendre is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bedrijfsstraat 7 in Kampen.

Meer informatie over Garage Descendre in Kampen

Garage Descendre is een autobedrijf in Kampen dat gespecialiseerd is in reparaties en onderhoud van alle merken auto's. Ze hebben een eigen auto-ambulance om uw auto op te halen of weg te brengen. Het bedrijf is gevestigd aan de Bedrijfsstraat 7 in Kampen en is bereikbaar via telefoonnummer 038-3323134. Ze zijn sterk in elk merk auto en voeren reparaties uit ongeacht de leeftijd van de auto. Naast reparaties en onderhoud bieden ze ook diensten zoals cleaning, schadeherstel, motorreparaties, banden en onderhoud. U kunt een afspraak maken via hun website.

Wil je weten wat Garage Descendre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Descendre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Descendre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Descendre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Garage Descendre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Descendre

Bezoekers bekeken ook