Beautique Danique

Beautique Danique is een Kapper gelegen aan Bindwilg 1 in Kampen.

Meer informatie over Beautique Danique in Kampen

Beautique Danique is een salon waar je terecht kunt voor haar, schoonheid, nagels, visagie, bruidjes, workshops, kinderfeestjes en wimperextensions. Eigenaresse Danique Fremouw is 31 jaar oud en woont in Kampen. Ze is begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste, maar wilde al snel een totaalplaatje kunnen bieden. Daarom heeft ze ook de allround kappersopleiding, de opleiding tot nagelstyliste, visagiste en visagiste voor gevorderden gevolgd. Ze heeft veel ervaring opgedaan in een.

Wil je weten wat Beautique Danique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautique Danique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautique Danique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautique Danique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Beautique Danique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautique Danique

Bezoekers bekeken ook