Kapsalon Wijnands Kappers

Kapsalon Wijnands Kappers is een Kapper gelegen aan Oudestraat 211 in Kampen.

Meer informatie over Kapsalon Wijnands Kappers in Kampen

Bij Wijnands Kappers in Kampen kun je zowel met als zonder afspraak terecht voor een knipbeurt. Als je geen afspraak hebt, kun je gewoon binnenlopen en kijken wat er op dat moment mogelijk is. Je kunt ook bellen of online een reservering maken. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om regelmatig leuke acties te ontvangen. Bij speciale gelegenheden, zoals je verjaardag, kun je ook leuke kortingen verwachten. Bovendien kun je nu ook Keune producten via de online shop bestellen. Het adres van Wijnands Kappers is Oudestraat 211, 8261 CM in Kampen en het telefoonnummer is 038-3315497.

Wil je weten wat Kapsalon Wijnands Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Wijnands Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Wijnands Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Wijnands Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kapsalon Wijnands Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Wijnands Kappers

Bezoekers bekeken ook