Bella Italia Pizzeria

Bella Italia Pizzeria is een Pizzeria gelegen aan Oudestraat 192 in Kampen.

Meer informatie over Bella Italia Pizzeria in Kampen

Bij Restaurant Bella Italia in Kampen kunt u genieten van het gezellige uitzicht over de winkelstraat en de prachtige plafondschilderijen onder het genot van Italiaanse gerechten. Het restaurant biedt mogelijkheden om op maat te dineren, zowel met uw familie als met uw bedrijf. Daarnaast kunt u bij Bella Italia ook afhalen, waarbij u 15% korting krijgt op het aankoopbedrag. Het restaurant bevindt zich op twee minuten lopen van een ruime parkeergelegenheid aan de IJsselkade, de Nieuwemarkt en de Burgwal in Kampen. Reserveren kunt u doen bij Bella Italia.

Wil je weten wat Bella Italia Pizzeria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bella Italia Pizzeria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bella Italia Pizzeria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bella Italia Pizzeria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bella Italia Pizzeria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bella Italia Pizzeria

Bezoekers bekeken ook