La Base Pizza Kampen

La Base Pizza Kampen is een Pizzeria gelegen aan Botermarkt 1 in Kampen.

Meer informatie over La Base Pizza Kampen in Kampen

Er zijn drie La Base Pizza restaurants in Nederland, gevestigd in Amersfoort, Weesp en Kampen. Het adres van het restaurant in Amersfoort is Zuidsingel 66, met een telefoonnummer van 033-2003188 en een e-mailadres van amersfoort@labasepizza.nl. Het restaurant in Weesp is gevestigd op Nieuwstad 30, met een telefoonnummer van 0294-412340 en een e-mailadres van weesp@labasepizza.nl. Het restaurant in Kampen is gevestigd op Botermarkt 1a, met een telefoonnummer van 038-7779801 en een e-mailadres van kampen@labasepizza.nl. Alle drie de restaurants hebben dezelfde openingstijden, namelijk van maandag tot en met zondag van 17:00 tot 21:30 uur.

Wil je weten wat La Base Pizza Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Base Pizza Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Base Pizza Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Base Pizza Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar La Base Pizza Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Base Pizza Kampen

Bezoekers bekeken ook