Bikesland

Bikesland is een Fietsenwinkel gelegen aan Zambonistraat 4B in Kampen.

Meer informatie over Bikesland in Kampen

Bikesland is een fietsenwinkel die verschillende opties biedt voor zakelijk vervoer. Ze hebben transport vrachtfietsen die snel, duurzaam en goedkoop zijn voor het vervoeren van goederen. Deze fietsen kunnen gebruikt worden voor het bezorgen van pakketjes, boodschappen, als vervoermiddel voor loodgieters of apothekersdiensten, en nog veel meer. Een bakfiets kan een toegevoegde waarde hebben voor bedrijven, omdat je altijd alles bij de hand hebt, geen parkeerproblemen hebt en geen bijtelling of kilometerregistratie hebt. Daarnaast kan een bakfiets ook gebruikt worden als reclame-object. Bikesland biedt ook verschillende opties voor fietsplannen en fietsleasing, zoals Lease a Bike, Hellorider en ANWB Fietslease. Bezoek de winkel in Kampen en laat je informeren door een van hun fietsspecialisten.

Wil je weten wat Bikesland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bikesland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bikesland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bikesland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bikesland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bikesland

Bezoekers bekeken ook