Van DijkBikes

Van DijkBikes is een Fietsenwinkel gelegen aan IJsseldijk 37 in Kampen.

Meer informatie over Van DijkBikes in Kampen

Van Dijk Bikes Kampen is de fietsspecialist in de regio Kampen/Zwolle. Op hun website vind je informatie over hun winkel, werkplaats, assortiment en meer. Je kunt contact met hen opnemen of langskomen in hun winkel aan de Ijsseldijk 37 in Kampen. Ze hebben een breed aanbod aan fietsen en accessoires. Daarnaast bieden ze ook fietsplannen en -projecten op maat aan. Ze hebben ook nieuwsberichten op hun website die je niet wilt missen, waaronder informatie over hun Urban Arrow actie, openingstijden in mei 2023, eindejaarsshow en een vacature. Hun contactgegevens zijn T +31 38 333 71 10 en info@vandijkbikes.nl. © 2023 Van Dijk Bikes.

Wil je weten wat Van DijkBikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van DijkBikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van DijkBikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van DijkBikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Van DijkBikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van DijkBikes

Bezoekers bekeken ook