BrugMedia

BrugMedia is een Mediabedrijf gelegen aan Constructieweg 41-1 in Kampen.

Meer informatie over BrugMedia in Kampen

Ons marketing- en communicatiebureau ontwikkelt creatieve campagnes voor organisaties. We bedenken strategieën, maken bedrijven zichtbaar en vertellen hun verhaal zowel online als op social media. Daarnaast hebben we een eigen ontwerpstudio met grafisch vormgevers die concepten vertalen naar geschikte beelden voor organisaties. Ook hebben we een uitgeverij die al dertig jaar huis-aan-huiskranten uitgeeft met lokaal nieuws. Ons portfolio bevat onder andere De Brug, De Swollenaer, De Stadskoerier, De Kop, Zeewolde Actueel, De Drontenaar en De Schaapskooi. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoon of e-mail, en het is mogelijk om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Wil je weten wat BrugMedia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrugMedia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrugMedia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrugMedia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar BrugMedia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrugMedia

Bezoekers bekeken ook