RTC media

RTC media is een Mediabedrijf gelegen aan Lange Akker 14 in Kampen.

Meer informatie over RTC media in Kampen

Rik ten Caat, een 22-jarige beeldliefhebber, biedt videoproductie en fotografie diensten aan onder de naam RTC media. Hij streeft ernaar om niet alleen hoge kwaliteit video's en foto's te leveren, maar ook om een verhaal te vertellen. Hij kan helpen bij het vastleggen van belangrijke momenten zoals bruiloften en het maken van nieuwe productfoto's. Daarnaast biedt hij een contentabonnement aan waarbij klanten elke maand hoge kwaliteit video's kunnen ontvangen voor een vast tarief per maand. Rik heeft al verschillende bedrijven geholpen en zijn klanten zijn tevreden met zijn diensten. Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft, kunt u het formulier invullen op zijn website en hij zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wil je weten wat RTC media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RTC media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RTC media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RTC media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar RTC media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RTC media

Bezoekers bekeken ook