Christa Chavagne

Christa Chavagne is een Schoonheidssalon gelegen aan Slagersplein 3 in Kampen.

Meer informatie over Christa Chavagne in Kampen

Welkom op de website van Christa Chavagne, eigenaresse van een praktijk voor huidverbetering en permanente make-up. Met 25 jaar ervaring biedt zij betrouwbaar, persoonlijk en vakkundig advies. In een gratis intakegesprek bespreekt zij graag wat zij voor u kan betekenen. Huidverzorging richt zich op de bovenste, dode huidlaag, terwijl huidverbetering de huid stimuleert en activeert om zichzelf te vernieuwen. Huidverjonging gaat nog een stap verder en vertraagt huidveroudering, waarbij werkstoffen worden gebruikt die de huid zelf niet meer kan aanmaken. Permanent Make-Up is de perfecte oplossing voor altijd perfecte wenkbrauwen of eyeliner, zonder dat u ze hoeft bij te werken met een potlood. Ideaal in alle omstandigheden.

Wil je weten wat Christa Chavagne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christa Chavagne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christa Chavagne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christa Chavagne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Christa Chavagne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christa Chavagne

Bezoekers bekeken ook