Pedicure en Gezicht Malissa

Pedicure en Gezicht Malissa is een Schoonheidssalon gelegen aan Dieselstraat 2 in Kampen.

Meer informatie over Pedicure en Gezicht Malissa in Kampen

Pedicure en Gezicht Malissa is de nieuwste salon in Kampen, gerund door Malissa Sellis. Malissa is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialist sinds 2014 en behaalde haar diploma voor basispedicure in 2015. Sinds de zomer van 2023 is ze ook medisch pedicure. Als lid van ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures, is Malissa altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied. De salon is momenteel echter volgeboekt en kan geen nieuwe klanten aannemen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail. De contactgegevens van Pedicure en Gezicht Malissa zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Pedicure en Gezicht Malissa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure en Gezicht Malissa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure en Gezicht Malissa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure en Gezicht Malissa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Pedicure en Gezicht Malissa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure en Gezicht Malissa

Bezoekers bekeken ook