Computerenzo Kampen

Computerenzo Kampen is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Elzenstraat 80 in Kampen.

Meer informatie over Computerenzo Kampen in Kampen

Bij ons kunt u terecht met al uw Apple apparatuur en wij komen bij u thuis om uw computerproblemen op te lossen. We bieden ondersteuning voor Windows, Mac, tablets, en meer. Daarnaast helpen we u ook met het omgaan met uw PC, Mac, smartphone, en andere apparaten. We kunnen uw PC of Mac repareren, upgraden, en adviseren bij aankoop. Ook kunnen we uw smartphone of tablet repareren en bieden we verkoop van nieuwe en gebruikte apparatuur. We geven altijd een prijsindicatie vooraf en zijn flexibel met onze afspraken. We komen bij u thuis en proberen de problemen ter plekke op te lossen, maar als dit niet lukt, nemen we de apparatuur mee en installeren we deze weer bij u thuis wanneer het u uitkomt.

Wil je weten wat Computerenzo Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computerenzo Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computerenzo Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computerenzo Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Computerenzo Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computerenzo Kampen

Bezoekers bekeken ook