van Halm IT

van Halm IT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Bedrijfsstraat 5 in Kampen.

Meer informatie over van Halm IT in Kampen

Welkom bij van Halm IT! U kunt bij ons terecht voor al uw IT gerelateerde zaken. Of u nu een ondernemer bent met alleen een laptop of een complete server-omgeving met meerdere werkstations, wij kunnen u helpen. Wij bieden professionele dienstverlening en een no-nonsense aanpak, zodat u zich kunt focussen op uw business. Daarnaast kunnen wij u diverse cloud diensten leveren. Neem gerust een kijkje bij onze diensten en ontdek zelf dat van Halm IT het aanspreekpunt is voor uw IT. Onze bedrijfsgegevens zijn als volgt: van Halm IT, Bedrijfsstraat 5, 8263 BK Kampen, Tel: 038 – 33 739 18, Email: info@vanhalm-it.nl. Wij bieden ook remote support voor zowel Windows als macOS.

Wil je weten wat van Halm IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Halm IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Halm IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Halm IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar van Halm IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Halm IT

Bezoekers bekeken ook