Custom RVS

Custom RVS is een Meubelmakerij gelegen aan Haatlanderdijk 25 in Kampen.

Meer informatie over Custom RVS in Kampen

Custom RVS is een bedrijf dat maatwerk verzorgt voor zowel het interieur als exterieur. Ze ontwerpen en maken unieke RVS producten van hoge kwaliteit, volledig op maat gemaakt en passend bij de persoonlijke wensen van de klant. Ze bieden een breed scala aan producten, zoals meubilair, kapstokken, schoenenrekken, afdekplaten, watervallen, vijverranden, huisnummers en naamborden. Mocht het gewenste product niet tussen het aanbod staan, dan kunnen klanten contact opnemen om hun unieke ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze bieden ook RVS interieurproducten, zoals kapstokken, schoenenrekken, meubilair en WCD afdekplaten. Voor het exterieur hebben ze onder andere watervallen, huisnummers, naamborden en vijverranden. Klanten kunnen contact opnemen voor vragen, een vrijblijvende 3D-tekening en offerte. Het bedrijf is gevestigd in Kampen en heeft openingstijden van maandag tot en met vrijdag, maar alleen op afspraak. Klanten kunnen producten afhalen in de webshop, maar er is geen pin aanwezig, dus betaling moet contant worden gedaan.

Wil je weten wat Custom RVS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Custom RVS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Custom RVS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Custom RVS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Custom RVS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Custom RVS

Bezoekers bekeken ook