Tv-meubels.nl

Tv-meubels.nl is een Meubelmakerij gelegen aan Werfweg 1 in Kampen.

Meer informatie over Tv-meubels.nl in Kampen

Bij Tv-meubels.nl kun je terecht voor zwevende tv meubels op maat. Ze hebben de grootste collectie tv meubels die verkrijgbaar zijn in elke maatvoering en kleur. Het bedrijf verwerkt alleen de mooiste materialen en het beste beslag, en omdat de meubels per stuk worden gemaakt, wordt er geen detail over het hoofd gezien. Maatwerk is mogelijk zonder meerprijs en de meubels worden gratis aan huis geleverd. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je het standaard assortiment binnen twee weken retourneren. In de werkplaats in Kampen werkt een klein gespecialiseerd team dat veel tijd besteedt aan het design en de detaillering van de meubels. Hierdoor kunnen ze meubels van topkwaliteit aanbieden tegen een betaalbare prijs. Bij Tv-meubels.nl kun je gemakkelijk en snel online een tv meubel op maat bestellen. Ze hebben een standaard collectie, maar maken ook veel specials en maatwerk. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en promoties.

Wil je weten wat Tv-meubels.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tv-meubels.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tv-meubels.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tv-meubels.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Tv-meubels.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tv-meubels.nl

Bezoekers bekeken ook