De Bovenkerk

De Bovenkerk is een Hervormde kerk gelegen aan Koornmarkt 28 in Kampen.

Meer informatie over De Bovenkerk in Kampen

De Bovenkerk in Kampen is een gotische kruisbasiliek uit de 12e eeuw. Er worden regelmatig orgelconcerten georganiseerd door de Stichting Kerkmuziek Hervormde Gemeente Kampen. In 2023 zullen er ook orgelconcerten plaatsvinden in de Bovenkerk. Ab Weegenaar, een getalenteerde organist en fagottist, was te gast in de NPO Radio 4 podcast ‘Alle Registers Open’. Op zaterdag 11 september 2021 vond de Nationale Orgeldag plaats in de Bovenkerk, met onder andere optredens van Roelie Muller en werken van verschillende componisten.

Wil je weten wat De Bovenkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bovenkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bovenkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bovenkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Bovenkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bovenkerk

Bezoekers bekeken ook