De Broederkerk

De Broederkerk is een Hervormde kerk gelegen aan Broederstraat 16 in Kampen.

Meer informatie over De Broederkerk in Kampen

Hervormd Kampen is veranderd in de Protestantse Gemeente, met drie verschillende wijken en toegewezen kerken. Wijk A en de Westerkerk vormen nu een eigen wijkgemeente, wijk B blijft een hervormde wijkgemeente, en wijk C is de protestantse wijkgemeente "Open Hof", waarin de vroegere wijk C, de gereformeerde "Open Hof"-gemeente en de gereformeerde Burgwalkerk samenkomen. Op de website van Hervormd Kampen kun je de laatste berichten lezen, waarbij de website is opgedeeld in twee delen: berichten en activiteiten die op dit moment spelen, en achtergrondinformatie die soms handig kan zijn. Opmerkingen en bijdragen kunnen worden gestuurd naar het mailadres van de websitecommissie of via het online formulier. Verder kun je via de website kerkdiensten beluisteren, informatie vinden over wat wij geloven, het kerkelijk bureau, berichten insturen en ruimtes reserveren. Tot slot is er een vraag gesteld of mensen weer naar de kerk gaan nu de coronamaatregelen zijn opgeheven, waarbij de resultaten kunnen worden bekeken.

Wil je weten wat De Broederkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Broederkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Broederkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Broederkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Broederkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Broederkerk

Bezoekers bekeken ook