De Eenhoorn koffie & thee

De Eenhoorn koffie & thee is een Koffiewinkel gelegen aan Oudestraat 103 in Kampen.

Meer informatie over De Eenhoorn koffie & thee in Kampen

Welkom bij De Eenhoorn! We hebben een uitgebreid aanbod van koffie, thee en delicatessen voor de fijnproever. Daarnaast bieden we ook thee proeverijen aan, waar je kunt genieten van onze herfstcollectie en heerlijke delicatessen. Er zijn beperkte kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Onze theesommelier Binet Brasser heeft de beste theeën van over de hele wereld geselecteerd, waaronder de delicaat & zoete Silver Tips, de stevige & gerijpte Pu-Er 1992 A en de vol & ronde Da Ming Jin Xuan. Ook kun je ons eeuwenoude pand ontdekken tijdens een exclusieve rondleiding, waar je meer kunt leren over de geschiedenis en geheimen van onze producten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze verhalen, seizoenscollecties, nieuwe producten en evenementen. Kom langs in onze winkels of koffiebar, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat De Eenhoorn koffie & thee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Eenhoorn koffie & thee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Eenhoorn koffie & thee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Eenhoorn koffie & thee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Eenhoorn koffie & thee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Eenhoorn koffie & thee

Bezoekers bekeken ook