Zoetelief - koffie, thee, chocolade

Zoetelief - koffie, thee, chocolade is een Koffiewinkel gelegen aan Geerstraat 16 in Kampen.

Meer informatie over Zoetelief - koffie, thee, chocolade in Kampen

In de online winkel van Zoetelief kun je allerlei producten vinden, zoals chocolade, koffie, thee, bonbons, verwenpakketten en bakproducten. Daarnaast bieden ze ook een sweet high tea aan, waarbij je kunt genieten van zoetigheden en onbeperkt thee. De sweet high tea kost €12,95 per persoon en kan zowel binnen in de winkel als buiten op het terras genuttigd worden. Ook is het mogelijk om de sweet high tea te bestellen en thuis af te halen. Verder kun je bij Zoetelief terecht voor relatiegeschenken, waarbij je een origineel cadeaupakket kunt laten samenstellen met een persoonlijke touch. Zoetelief opende in maart 2009 haar deuren en heeft sindsdien een groot assortiment aan koffie, thee, chocolade, delicatessen en handbeschilderd servies. Ook is er een gezellige koffie- en theeschenkerij in de winkel en kun je buiten op het terras genieten van een bonbon of gebak. Daarnaast is Zoetelief een afhaalpunt voor pakketten van Mondial Relay. Je kunt je pakket zorgvuldig inpakken en voorzien van een verzendlabel, waarna Zoetelief zorgt voor de verzending. Als je een bericht hebt ontvangen dat je pakket klaar ligt om op te halen, dien je dit binnen 8 dagen te doen, anders wordt het retour gezonden naar de afzender.

Wil je weten wat Zoetelief - koffie, thee, chocolade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zoetelief - koffie, thee, chocolade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zoetelief - koffie, thee, chocolade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zoetelief - koffie, thee, chocolade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Zoetelief - koffie, thee, chocolade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zoetelief – koffie, thee, chocolade

Bezoekers bekeken ook