Faas Essentials

Faas Essentials is een Winkel gelegen aan Concertlaan 13 in Kampen.

Meer informatie over Faas Essentials in Kampen

Bij Faas Essentials kun je terecht voor unieke woon- en keukenaccessoires en cadeaus. Het assortiment bestaat uit stijlvolle Nederlandse en Scandinavische merken zoals Light & Living, By Bazz, Broste Copenhagen, Gusta en Leeff. Naast woonaccessoires biedt Faas Essentials ook kerstdecoratie in naturel tinten met een vleugje goud. Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden en kunnen ook worden afgehaald in Kampen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gepersonaliseerde portret tekeningen te laten maken. Faas Essentials staat bekend om haar aandacht voor kwaliteit en liefde voor het ontwerpen en maken van producten. Voor vragen of advies kun je contact opnemen met de eigenaresse, Anne Roos Faas.

Wil je weten wat Faas Essentials verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Faas Essentials of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Faas Essentials? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Faas Essentials het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Faas Essentials reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Faas Essentials

Bezoekers bekeken ook