geWOON!

geWOON! is een Winkel gelegen aan Oudestraat 76 in Kampen.

Meer informatie over geWOON! in Kampen

Bij geWOON! in Kampen vind je een diverse collectie lifestyleproducten, zoals kaarsen, kaarten, keramiek, textiel, leer, babyartikelen, beton, cadeaus en houten accessoires. Deze producten worden gemaakt door deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, die zo een zinvolle invulling van hun dag hebben en een volwaardige plek innemen binnen de maatschappij. geWOON! legt de focus op groei en ontwikkeling. Naast woonaccessoires, cadeaus en sieraden biedt geWOON! ook de mogelijkheid om producten in een andere kleur of uitvoering te bestellen. geWOON! is onderdeel van PGVZ en is actief op Instagram. Je kunt contact opnemen om in contact te komen met geWOON! en de collectie te bekijken.

Wil je weten wat geWOON! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van geWOON! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij geWOON!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je geWOON! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar geWOON! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. geWOON!

Bezoekers bekeken ook