Van Schellen auto´s

Van Schellen auto´s is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Marcusstraat 3 in Kampen.

Meer informatie over Van Schellen auto´s in Kampen

Bij Van Schellen Auto's Kampen kunt u terecht voor scherp geprijsde tweedehands auto's. Het bedrijf heeft een continue voorraad jonge occasions en is gespecialiseerd in reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Ze beschikken over een showroom met jonge auto's en een goed uitgeruste werkplaats met de nieuwste apparatuur. Van Schellen Auto's is aangesloten bij AutoCrew, powered by Bosch, wat zorgt voor de beste kwaliteit en persoonlijke service. Het team van vakkundige monteurs volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. U kunt bij hen terecht voor APK, reparatie en onderhoud aan alle merken en type auto's met behoud van fabrieksgarantie. Neem contact op via de gegevens op de website voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Van Schellen auto´s verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Schellen auto´s of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Schellen auto´s? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Schellen auto´s het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Van Schellen auto´s reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Schellen auto´s

Bezoekers bekeken ook