Happy Garden

Happy Garden is een Chinees restaurant gelegen aan Blauwe Engel 5 in Kampen.

Meer informatie over Happy Garden in Kampen

Happy Garden is een restaurant dat u meeneemt op een culinaire wereldreis. U kunt genieten van heerlijke smaken uit verschillende landen en streken tijdens een buffet dat 2 uur lang onbeperkt is. Ze bieden een grote variatie aan gerechten, van Aziatische specialiteiten tot aan de Westerse keuken. Ook hebben ze huisgemaakte desserts om van te watertanden. Daarnaast kunt u bij Happy Garden cadeaubonnen halen en bepalen hoeveel deze waard zijn. Het restaurant heeft verschillende openingstijden, afhankelijk van of u wilt afhalen of in het restaurant wilt eten. Het contactadres is Blauwe Engel 58265 in Kampen.

Wil je weten wat Happy Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Happy Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Garden

Bezoekers bekeken ook