Restaurant Wing On

Restaurant Wing On is een Chinees restaurant gelegen aan Penningkruid 35 in Kampen.

Meer informatie over Restaurant Wing On in Kampen

Restaurant Wing On is een Chinees Specialiteiten Restaurant waar u kunt genieten van gerechten uit de Chinese keuken. Naast de bekende gerechten, biedt het restaurant ook specialiteiten van het huis aan die u zeker zullen verrassen met hun oosterse smaken. De medewerkers van het restaurant staan bekend om hun hartelijke service en de koks weten van een diner een culinaire verrassing te maken. Het restaurant hecht veel waarde aan detail en kwaliteit, waardoor uw diner bij Wing On een verwennerij wordt. De sfeer in het restaurant is zeer aangenaam en het is geschikt voor zowel familiefeesten als intieme diners. U bent van harte welkom om te genieten van al het lekkers dat Wing On te bieden heeft.

Wil je weten wat Restaurant Wing On verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Wing On of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Wing On? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Wing On het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Restaurant Wing On reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Wing On

Bezoekers bekeken ook