Hexagon IT Services

Hexagon IT Services is een IT-consultancy gelegen aan Neringstraat 7 in Kampen.

Meer informatie over Hexagon IT Services in Kampen

Hexagon is een klein en servicegericht bedrijf dat sinds 1993 actief is in Kampen en omstreken. Ze begonnen in de grafische sector, maar breidden al snel uit naar diverse platformen zoals Windows, Macintosh, IRIX en Novell. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, waaronder advies, aanschaf, installatie, instructie, consultancy en garantie. Daarnaast werken ze samen met partners zoals Microsoft, HP & HP Enterprise en Kaspersky. Hexagon is gespecialiseerd in automatisering en bedient een breed scala aan klanten in de regio.

Wil je weten wat Hexagon IT Services verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hexagon IT Services of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hexagon IT Services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hexagon IT Services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Hexagon IT Services reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hexagon IT Services

Bezoekers bekeken ook