LINC ict

LINC ict is een IT-consultancy gelegen aan Industrieweg 5 R in Kampen.

Meer informatie over LINC ict in Kampen

LINC ict is een dienstverlener voor het MKB die zich richt op het regelen van ICT-oplossingen van hoge kwaliteit en flexibiliteit. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het snel online brengen van bedrijven met Office 365, het leveren van zakelijke printers van Konica Minolta, het ontdekken van de mogelijkheden van VoIP-telefonie en het bieden van zorgeloos beheer afgestemd op de specifieke ICT-behoeften van klanten. Ze zijn partner van Microsoft en hebben projecten zoals de migratie van Sec.architecten. Als u meer wilt weten, kunt u een vrijblijvende kennismaking aanvragen. © 2022 LINC ict / Algemene voorwaarden / Advice.

Wil je weten wat LINC ict verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LINC ict of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LINC ict? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LINC ict het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar LINC ict reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LINC ict

Bezoekers bekeken ook