Huisartsenpraktijk Blom, Ebbingepoort

Huisartsenpraktijk Blom, Ebbingepoort is een Huisarts gelegen aan 1e Ebbingestraat 18 in Kampen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Blom, Ebbingepoort in Kampen

Praktijk Blom in Kampen is een praktijk waar patiënten terecht kunnen voor afspraken. Ze hebben aangekondigd dat een deel van hun patiënten een brief ontvangt met het verzoek om toestemming te geven voor gegevensuitwisseling via het LSP. Veel mensen denken dat huisartsen automatisch toegang hebben tot hun dossier, maar hiervoor is dus toestemming nodig. Het is belangrijk om dit nu te regelen, voordat er met spoed een dokter nodig is. Daarnaast voegen ze nieuwe functionaliteiten toe via MijnGezondheid.net, waar patiënten zich kunnen aanmelden en ook een bijbehorende app genaamd MedGemak kunnen gebruiken.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Blom, Ebbingepoort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Blom, Ebbingepoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Blom, Ebbingepoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Blom, Ebbingepoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Blom, Ebbingepoort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Blom, Ebbingepoort

Bezoekers bekeken ook