Huisartsenpraktijk Bruintjes en Bruintjes-Kolleman

Huisartsenpraktijk Bruintjes en Bruintjes-Kolleman is een Huisarts gelegen aan 1e Ebbingestraat 18 in Kampen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Bruintjes en Bruintjes-Kolleman in Kampen

Huisartspraktijk Bruintjes in Kampen heet je welkom op hun website. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 038 - 331 2510. De praktijk bevindt zich samen met apotheek Ebbingepoort onder één dak. Vanaf 1 november 2019 is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Meer informatie over inschrijvingen bij gezinshereniging is te vinden op de website. De praktijk wordt geleid door R.H.P. Bruintjes en L. Bruintjes-Kolleman, met waarnemend huisarts P. van Bemmel op maandag en donderdag. Voor spoedgevallen kun je bellen naar 038 - 386 9985. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Dit is een samenvatting van de tekst op de website van Huisartspraktijk Bruintjes.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Bruintjes en Bruintjes-Kolleman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Bruintjes en Bruintjes-Kolleman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Bruintjes en Bruintjes-Kolleman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Bruintjes en Bruintjes-Kolleman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Bruintjes en Bruintjes-Kolleman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Bruintjes en Bruintjes-Kolleman

Bezoekers bekeken ook