Jorden Bres

Jorden Bres is een Fitnessprogramma gelegen aan Hanzelaan 50 in Kampen.

Meer informatie over Jorden Bres in Kampen

In deze tekst wordt een 8 weken durend krachttrainingsprogramma aangeboden, ontwikkeld door topsportcoach Jorden Bres, waarmee mannen en vrouwen hun beste vorm ooit kunnen bereiken. Er wordt ook een voedingsplan aangeboden om optimale resultaten te behalen in de sportschool. Vervolgens worden er verschillende herkenbare problemen geschetst waar mensen tegenaan kunnen lopen, zoals het niet behalen van gewenste resultaten, saaie trainingen en ontevredenheid over het uiterlijk. Verschillende bekende personen uit de sportwereld delen positieve ervaringen over Jorden Bres en zijn trainingsmethoden. Er worden ook veelgestelde vragen beantwoord, zoals wie geschikt is voor het programma, welke resultaten verwacht kunnen worden en of er coaching wordt geboden. Ten slotte worden contactgegevens vermeld voor meer informatie.

Wil je weten wat Jorden Bres verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jorden Bres of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jorden Bres? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jorden Bres het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Jorden Bres reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jorden Bres

Bezoekers bekeken ook