judo ijsselmond

judo ijsselmond is een Fitnessprogramma gelegen aan Oostzeestraat 30 in Kampen.

Meer informatie over judo ijsselmond in Kampen

Beste judoka's en ouders, mijn naam is Joey van Dijk en ik ben de fysiotherapeut van judoteam IJsselmond. Ik ben zelf ook lange tijd judoka geweest en ben sinds 2016 weer actief aan het trainen. Ik werk bij Fysiotherapie Papegaaij en Tegelaar in Kampen. Sinds een jaar hebben we een samenwerking tussen Judoteam IJsselmond en Papegaaij en Tegelaar, waarbij ik als vrijwillig fysiotherapeut de wedstrijdjudoka's begeleid. Ik help echter ook alle judoka's met lichamelijke klachten en blessures met vrijblijvend advies. Als er verdere behandelingen nodig zijn, kunnen er afspraken worden gemaakt bij Papegaaij en Tegelaar. Ik heb een spreekuur op vrijdag van 17.30 tot 18.15 bij Sonnenberch, maar dit kan veranderen, dus houd de website in de gaten. Als je langs wilt komen of contact met mij wilt opnemen, kun je mij een bericht sturen via telefoon of e-mail. Groet, Joey van Dijk, Fysiotherapie Papegaaij en Tegelaar.

Wil je weten wat judo ijsselmond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van judo ijsselmond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij judo ijsselmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je judo ijsselmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar judo ijsselmond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. judo ijsselmond

Bezoekers bekeken ook