JYSK Kampen

JYSK Kampen is een Meubelwinkel gelegen aan Zambonistraat 4-E in Kampen.

Meer informatie over JYSK Kampen in Kampen

Wij en onze partners gebruiken technologieën, waaronder cookies, om informatie over jou te verzamelen voor verschillende doeleinden. Door op "Accepteer alles" te klikken, ga je akkoord met al deze doeleinden. Je kunt ook aangeven voor welke doeleinden je toestemming geeft door gebruik te maken van de knoppen en vervolgens op "Instellingen opslaan" te drukken. Je kunt jouw toestemming altijd intrekken door te klikken op de link "Toestemming voor cookies wijzigen" onderaan elke pagina. Er is momenteel een aanbieding van tot 50% korting op geselecteerde meubelen, matrassen, woonaccessoires en woontextiel. Je kunt jouw dichtstbijzijnde winkel vinden op de website en de openingstijden bekijken. Daarnaast kun je meedoen aan een winactie waarbij je kans maakt op een JYSK cadeaukaart ter waarde van €50,-. Als je je aanmeldt voor de JYSK nieuwsbrief, ontvang je iedere week de online folder, de laatste woontrends, winacties, inspiratie en scherpe aanbiedingen direct in je mailbox. JYSK heeft een klantenservice die je kunt contacteren voor vragen en het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Er is ook een zakelijke afdeling waar je contact mee kunt opnemen voor zakelijke vragen.

Wil je weten wat JYSK Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JYSK Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JYSK Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JYSK Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar JYSK Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JYSK Kampen

Bezoekers bekeken ook