Kragt Interieur

Kragt Interieur is een Meubelwinkel gelegen aan Oudestraat 93 in Kampen.

Meer informatie over Kragt Interieur in Kampen

Geen producten in de winkelwagen. Richmond Interiors is een populair Nederlands interieurmerk dat bekend staat om zijn elegante en stijlvolle meubels. Als officiële dealer van Richmond Interiors heeft Kragt Interieur een uitgebreid assortiment, variërend van tafels en stoelen tot banken, kasten en accessoires. Het gehele assortiment is te bekijken in de showroom in IJsselmuiden, waar deskundige medewerkers klaarstaan om advies te geven. Enkele populaire producten zijn onder andere buffetkasten, dressoirs en salontafels. Richmond Interiors brengt regelmatig nieuwe collecties uit die gebaseerd zijn op de laatste trends. Bij Kragt Interieur kunnen klanten veilig betalen met iDEAL of Creditcard en geldt er een retourbeleid van 14 dagen. De openingstijden van de showroom zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur, op vrijdag tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Voor vragen of contact kan er gebeld worden naar 0641 585 575 of gemaild worden naar verkoop@kragtijsselmuiden.nl.

Wil je weten wat Kragt Interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kragt Interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kragt Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kragt Interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kragt Interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kragt Interieur

Bezoekers bekeken ook