Kaaspakhuis Kampen V.O.F.

Kaaspakhuis Kampen V.O.F. is een Kaaswinkel gelegen aan Geerstraat 18 in Kampen.

Meer informatie over Kaaspakhuis Kampen V.O.F. in Kampen

In de zomerperiode is Kaaspakhuis Kampen op woensdag 2, 9, 16 en 23 augustus gesloten. Maar als je in Kampen bent en op zoek bent naar kaas, hoef je niet ver te zoeken. Het Kaaspakhuis bevindt zich in een gezellig straatje in de binnenstad en is makkelijk te bereiken, of je nu te voet of met de fiets of auto bent. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de prijs, want al hun kazen kosten maximaal € 9,95 per kilo. Wil je op de hoogte blijven van hun aanbiedingen en activiteiten? Volg dan het Kaaspakhuis op Facebook en Instagram. Houd er wel rekening mee dat tijdens feestdagen en de zomervakantieperiode de openingstijden kunnen afwijken. Hoe dan ook, kaas kopen bij het Kaaspakhuis blijft altijd een feest, met maar liefst 50 verschillende soorten kaas om uit te kiezen en altijd voor dezelfde prijs van € 9,95 per kilo.

Wil je weten wat Kaaspakhuis Kampen V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaaspakhuis Kampen V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaaspakhuis Kampen V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaaspakhuis Kampen V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kaaspakhuis Kampen V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaaspakhuis Kampen V.O.F.

Bezoekers bekeken ook