Kaaswinkel 't Vuistje

Kaaswinkel 't Vuistje is een Kaaswinkel gelegen aan Geerstraat 3 in Kampen.

Meer informatie over Kaaswinkel 't Vuistje in Kampen

In het hart van Kampen bevindt zich kaaswinkel 't Vuistje, waar je al sinds 1981 terecht kunt voor een uitgebreid assortiment binnen- en buitenlandse kazen. De winkel is gevestigd in de gezellige Geerstraat en biedt ook een complete notenbar met verse gebrande noten. Daarnaast hebben ze speciaal geselecteerde wijnen uit verschillende Europese landen, lokale speciaalbieren en biologische sappen. Het assortiment is smaakvol en biedt naast kaas ook droge worsten, tapas, olijven en zuivelproducten. Daarnaast hebben ze seizoensproducten om je steeds weer te verrassen en inspireren. Het team van 't Vuistje verwelkomt je graag in de winkel en je kunt ook contact met hen opnemen via een bericht. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur en op maandag en zondag zijn ze gesloten. Volg 't Vuistje op hun social media kanalen voor het laatste nieuws, acties en inspiratie.

Wil je weten wat Kaaswinkel 't Vuistje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaaswinkel 't Vuistje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaaswinkel 't Vuistje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaaswinkel 't Vuistje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kaaswinkel 't Vuistje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaaswinkel ’t Vuistje

Bezoekers bekeken ook