Kinderopvang De Vlindertuin

Kinderopvang De Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Broekgeuterweg 3 KDV in Kampen.

Meer informatie over Kinderopvang De Vlindertuin in Kampen

Agrarische Kinderopvang De Vlindertuin biedt kinderopvang aan op het platteland net buiten Kampen. Ze hebben een kleinschalig kinderdagverblijf met twee stamgroepen: de Rupsen (10 weken tot 2 jaar) en de Vlinders (2 tot 4 jaar). De kinderen worden opgevangen in een veilige en natuurrijke omgeving, waar ze individuele aandacht krijgen van gediplomeerde pedagogische medewerkers. Het kinderdagverblijf heeft ruime groepsruimtes en een groene buitenruimte waar kinderen kunnen bewegen en ontdekken. Er zijn ook dieren aanwezig, zoals schapen, lammetjes, kippen en konijnen, zodat de kinderen kunnen kennismaken met dieren. De groepen zijn kleinschalig, met maximaal 8 kinderen in de Rupsengroep en maximaal 14-16 kinderen in de Vlindergroep. Het kinderdagverblijf biedt een veilige en huiselijke omgeving waar kinderen in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en sociale contacten kunnen leggen. Kinderopvang De Vlindertuin is een aanvulling op de opvoedingssituatie thuis en biedt horizontale kinderopvang aan. Er is ook een ruime buitenruimte met speelmogelijkheden, zoals een zandbak, klimbult, glijbaan en grasveld. In maart en april is er lammetjestijd en kunnen de kinderen de lammetjes voeren. Bij mooi weer gaan ze erop uit met bolderwagens. Ouders kunnen contact opnemen voor meer informatie of een kijk.

Wil je weten wat Kinderopvang De Vlindertuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Vlindertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Vlindertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Vlindertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kinderopvang De Vlindertuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Vlindertuin

Bezoekers bekeken ook