Gastouderopvang Hellen4kids

Gastouderopvang Hellen4kids is een Kinderopvang gelegen aan Boelestraat 12 in Kampen.

Meer informatie over Gastouderopvang Hellen4kids in Kampen

Gastouderopvang Hellen4Kids biedt een vaste dagindeling met als doel een vertrouwde en veilige omgeving te bieden voor kinderen. Ze bieden ook gebarentaal en het KIKI voorschoolse-en vroegschoolse educatie programma aan. Daarnaast heeft Hellen4Kids een ruime tuin om in te spelen en worden er regelmatig uitjes georganiseerd. Om de kwaliteit te waarborgen is Hellen4Kids aangesloten bij gastouderbureau Tante Vroesh. Als je geïnteresseerd bent in de gastouderopvang, kun je langskomen voor een kennismakingsgesprek. Hier bespreken ze het wenbeleid en de wensen en behoeftes van je kindje. Er wordt ook een wen-moment gepland om de overgang naar de opvang makkelijker te maken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.30 uur.

Wil je weten wat Gastouderopvang Hellen4kids verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang Hellen4kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang Hellen4kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang Hellen4kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Gastouderopvang Hellen4kids reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang Hellen4kids

Bezoekers bekeken ook