Kinderopvang "Onder Barbara's Vleugels"

Kinderopvang "Onder Barbara's Vleugels" is een Kinderopvang gelegen aan Dravik 29 in Kampen.

Meer informatie over Kinderopvang "Onder Barbara's Vleugels" in Kampen

Gastouderbureau Happy Kids is een uniek gastouderbureau in Kampen en de wijde omgeving. Barbara Albers is al meer dan 10 jaar werkzaam als gastouder en heeft een aparte ruimte in haar huis ingericht voor kinderopvang. Ze vangt kinderen op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar en is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Als je geïnteresseerd bent in opvang bij Barbara, kun je contact opnemen met het gastouderbureau of rechtstreeks met haar. Het bureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, behalve op officiële feestdagen. Het adres van het bureau is Groenestraat 252, 8261 VN Kampen.

Wil je weten wat Kinderopvang "Onder Barbara's Vleugels" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang "Onder Barbara's Vleugels" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang "Onder Barbara's Vleugels"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang "Onder Barbara's Vleugels" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kinderopvang "Onder Barbara's Vleugels" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang “Onder Barbara’s Vleugels”

Bezoekers bekeken ook