Partou Jippo

Partou Jippo is een Kinderopvang gelegen aan Harmoniepad 6 in Kampen.

Meer informatie over Partou Jippo in Kampen

De website is beschikbaar in het Engels en Nederlands, maar de browser van de gebruiker heeft een andere taalinstelling. Er wordt hulp aangeboden via een livechat in de eigen taal. Er wordt verwezen naar Partou Jippo in Kampen, waar kinderen na schooltijd kunnen ontspannen en hun verhalen kunnen delen met de pedagogisch medewerkers. Er zijn verschillende activiteiten, zoals buiten spelen, tuinieren en voetballen. De bso werkt samen met verschillende scholen en haalt de kinderen op. Er zijn ook veelgestelde vragen beantwoord over onder andere de groepsindeling, openingstijden en parkeermogelijkheden. Ouders kunnen hun kind inschrijven en gebruik maken van de rekentool om de kosten van kinderopvang te berekenen.

Wil je weten wat Partou Jippo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Jippo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Jippo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Jippo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Partou Jippo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Jippo

Bezoekers bekeken ook