Klussenbedrijf K&S Bouw

Klussenbedrijf K&S Bouw is een Klusbedrijf gelegen aan Citer 38 in Kampen.

Meer informatie over Klussenbedrijf K&S Bouw in Kampen

K&S Bouw is een klus- en timmerbedrijf gevestigd in Kampen. Het bedrijf wordt gerund door Marcel Karel en Guido Scholten, beiden met jarenlange ervaring in de bouw. Ze bieden kwalitatieve oplossingen op maat, van verbouwingen en aan- en uitbouwen tot het plaatsen van dakkapellen en het realiseren van tuinhoutprojecten. Ze hebben een team van onderaannemers waarmee ze samenwerken om aan alle bouwwensen van hun klanten te voldoen. Of je nu een zolder wilt laten verbouwen, een serre of uitbouw wilt toevoegen, je badkamer wilt renoveren of deuren wilt vervangen, K&S Bouw helpt je graag. Ze streven naar een prachtig resultaat dat volledig aan je wensen voldoet en staan bekend om hun vakmanschap, kwaliteit, duidelijke afspraken, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Je kunt contact met hen opnemen voor een vrijblijvende afspraak en offerte.

Wil je weten wat Klussenbedrijf K&S Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klussenbedrijf K&S Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klussenbedrijf K&S Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klussenbedrijf K&S Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Klussenbedrijf K&S Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klussenbedrijf K&S Bouw

Bezoekers bekeken ook