Klussenpunt

Klussenpunt is een Klusbedrijf gelegen aan Fonteinkruid 210 in Kampen.

Meer informatie over Klussenpunt in Kampen

Henk van Dijk is de eigenaar van het klussenbedrijf Klussenpunt. Hij is de enige werknemer van het bedrijf. Hij kan verschillende problemen in en om het huis oplossen, zoals onderhoud, herstel en verfraaiing van installaties, computer, tuin, badkamer, hout, verf en keuken. Hij werkt voornamelijk bij particulieren thuis en doet zowel kleine als grote klussen. Klussenpunt is gespecialiseerd in kleine klussen, omdat veel aannemers deze klussen niet willen doen. Henk werkt ook voor Verenigingen van Eigenaren, scholen en bedrijven, waar hij onderhoud aan gebouwen uitvoert. Klussenpunt staat voor veelzijdigheid, deskundigheid, klantvriendelijkheid, hergebruik van materialen, repareren in plaats van vervangen, creatieve oplossingen en duidelijkheid over kosten. Henk werkt alleen met leveranciers van Klussenpunt voor materialen van professionele kwaliteit met garantie. Klussenpunt biedt ook een jaar garantie op alle werkzaamheden.

Wil je weten wat Klussenpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klussenpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klussenpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klussenpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Klussenpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klussenpunt

Bezoekers bekeken ook