Marije Elizabeth Photography

Marije Elizabeth Photography is een Fotograaf gelegen aan Veerweg 18-1 in Kampen.

Meer informatie over Marije Elizabeth Photography in Kampen

Marije Jellema is een professionele fotografe die gespecialiseerd is in het vastleggen van de liefde en verbinding tussen mensen. Ze werkt zowel buiten op mooie avonden als in haar eigen fotostudio in Kampen. Ze biedt verschillende fotoshoots aan, waaronder trouwreportages, gezinsfoto's, zwangerschapsshoots en newbornshoots. Voor zwangere stellen biedt ze ook motherhood reportages aan om de band tussen moeder en kind vast te leggen. Marije legt geen geposeerde newbornfoto's vast, maar richt zich op de liefde en verbinding binnen het gezin. Ze heeft ook een studio in Kampen waar klanten ontvangen kunnen worden. Op haar blog deelt ze verschillende fotosessies die ze heeft gedaan. Als je interesse hebt in een fotoshoot of gewoon een vraag hebt, kun je contact met haar opnemen via haar website.

Wil je weten wat Marije Elizabeth Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marije Elizabeth Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marije Elizabeth Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marije Elizabeth Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Marije Elizabeth Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marije Elizabeth Photography

Bezoekers bekeken ook