Marije Jellema Fotografie

Marije Jellema Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Kampen Overijssel NL, Hofstraat 78 in IJsselmuiden.

Meer informatie over Marije Jellema Fotografie in IJsselmuiden

Mijn naam is Marije Jellema, een professionele fotografe die gespecialiseerd is in het fotograferen van mensen. Ik leg graag de liefde, connectie en verbinding tussen mensen vast, vaak in de buitenlucht waar de connectie tussen mens en natuur mij inspireert. Ik werk door heel Nederland en daarbuiten, met een eigen fotostudio in Kampen. Ik leg graag jullie liefdesverhaal vast, met prachtige beelden vol gevoel. Ook bied ik verschillende fotoshoots aan, zoals zwangerschapsshoots waarin jullie kunnen genieten van deze bijzondere tijd samen, en newborn shoots waarin ik de liefde en verbinding tussen jullie als ouders en jullie pasgeboren kindje vastleg. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Wil je weten wat Marije Jellema Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marije Jellema Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marije Jellema Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marije Jellema Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Marije Jellema Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marije Jellema Fotografie

Bezoekers bekeken ook