Missiohout

Missiohout is een Winkel voor tweedehands meubels gelegen aan in .

Meer informatie over Missiohout in

Bij Missiohout geeft eigenaresse Trudie oud hout een tweede leven door het op te knappen. In de webshop zijn kant-en-klare creaties te koop, maar er is ook de mogelijkheid om ongeschilderd houten meubels en speelgoed te bestellen en zelf de kleuren te kiezen. Daarnaast werkt Trudie ook in opdracht, bijvoorbeeld als je een kastje hebt dat niet meer bij je interieur past of een oud hobbelpaard dat je wilt opknappen voor je (klein)kind. Trudie ziet mogelijkheden in wat anderen als afval zien en samen kunnen ze wellicht iets redden van de afvalberg. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je weten wat Missiohout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Missiohout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Missiohout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Missiohout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Missiohout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Missiohout

Bezoekers bekeken ook