Stichting een helpende hand aan Roemenië

Stichting een helpende hand aan Roemenië is een Winkel voor tweedehands meubels gelegen aan Ambachtsstraat 2-4 in Kampen.

Meer informatie over Stichting een helpende hand aan Roemenië in Kampen

Bij Stichting Een Helpende Hand vind je een winkel van maar liefst 2000 m2 vol tweedehands producten. Deze kringloopwinkel, ook wel bekend als de Roemeniëwinkel of Jan Posthal, is gevestigd in Kampen. Je kunt hier allerlei producten vinden, van huishoudelijke artikelen tot speelgoed. Ook hebben ze een assortiment aan meubelen. Het bijzondere aan deze winkel is dat alle kleding die wordt ingebracht, naar Roemenië wordt gestuurd en niet in de winkel wordt verkocht. De stichting is opgericht door Jan Post, die na een heftige ervaring tijdens de Tweede Wereldoorlog besloot zijn leven in dienst van de mensheid te stellen. Na zijn pensioen heeft hij al zijn tijd en geld besteed aan het helpen van mensen in Roemenië. Je bent van harte welkom in de winkel en de vrijwilligers staan klaar om je te helpen.

Wil je weten wat Stichting een helpende hand aan Roemenië verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting een helpende hand aan Roemenië of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting een helpende hand aan Roemenië? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting een helpende hand aan Roemenië het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Stichting een helpende hand aan Roemenië reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting een helpende hand aan Roemenië

Bezoekers bekeken ook