Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker

Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker is een Schilder gelegen aan Wollegras 15 in Kampen.

Meer informatie over Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker in Kampen

Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker is een schildersbedrijf in Kampen dat zich richt op het leveren van mooi en goed ambachtelijk schilderwerk tegen een betaalbare prijs. Arno, de eigenaar, heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van de prachtige grachtenpanden in Amsterdam. Naast schilderwerk is het bedrijf ook gespecialiseerd in wandafwerking en biedt het advies en onderhoud op langere termijn aan. In de wintermaanden is er zelfs een leuke korting voor binnen schilderwerkzaamheden. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te behouden en staat voor kwaliteit en tevredenheid. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf A.J. v.d. Anker

Bezoekers bekeken ook