Snackbar Barneveld

Snackbar Barneveld is een Snackbar gelegen aan Koornmarkt 14 in Kampen.

Meer informatie over Snackbar Barneveld in Kampen

Snackbar Barneveld is een snackbar in Kampen die al sinds 1993 bestaat. Ze verkopen een standaard assortiment aan snacks, maar ook zelfgemaakte producten zoals eierballen, bitterballen, kipproducten en Barneveld-kroketten. Daarnaast hebben ze ook patatspecialiteiten en huisgemaakte snacks die met liefde en passie worden bereid. Deze snacks zijn gemaakt naar eigen receptuur en hebben een heerlijke smaak. Als je trek hebt in een lekker patatje, een snackmenu of een broodje, kun je bij Snackbar Barneveld bestellen via telefoonnummer 038 3326125.

Wil je weten wat Snackbar Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Snackbar Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar Barneveld

Bezoekers bekeken ook