Snackbar Mulder

Snackbar Mulder is een Snackbar gelegen aan Middelbuurtstraat 22 in Kampen.

Meer informatie over Snackbar Mulder in Kampen

Snackbar Mulder is een snackbar gevestigd in Kampen. Ze zijn meerdere dagen per week geopend en staan bekend als de frituur koningen. Het assortiment bestaat uit patat, snacks uit eigen keuken, broodjes hamburger, warme hapjes, boerenschalen, luxe koude hapjes, rijk gegarneerde saladeschotels, ambachtelijk schepijs en diverse dranken. Ze hebben een goede beoordeling en worden beoordeeld met een 9+. Er is ook de mogelijkheid om eten af te halen of catering te bestellen. Ze bezorgen niet, maar je kunt wel telefonisch bestellen en het dan komen ophalen. Daarnaast bieden ze ook catering aan huis of op locatie. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Snackbar Mulder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar Mulder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar Mulder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar Mulder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Snackbar Mulder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar Mulder

Bezoekers bekeken ook