Team Kappers Kampen

Team Kappers Kampen is een Kapper gelegen aan Oudestraat 106 in Kampen.

Meer informatie over Team Kappers Kampen in Kampen

In het lookbook van Team Kappers kun je inspiratie opdoen voor een nieuwe stijl. Ze hebben ook blogs met de nieuwste haartrends en tips & tricks voor het stylen van je haar. Daarnaast hebben ze verschillende acties en kun je in hun webshop producten bestellen. Team Kappers is een professionele kappersketen met salons door het hele land. Ze hebben salons voor vrouwen, mannen en kinderen en werken met een team van gediplomeerde haarstylisten. Bij Team Kappers kun je zowel met als zonder afspraak terecht en ze streven ernaar dat iedereen met een glimlach de salon verlaat. Je kunt ze volgen op sociale media en je aanmelden voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat Team Kappers Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Team Kappers Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Team Kappers Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Kappers Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Team Kappers Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Team Kappers Kampen

Bezoekers bekeken ook