Miljonhair.nl Barbershop Kapper Kampen

Miljonhair.nl Barbershop Kapper Kampen is een Kapper gelegen aan Oudestraat 256 in Kampen.

Meer informatie over Miljonhair.nl Barbershop Kapper Kampen in Kampen

Miljonhair Barbershop is een professionele herenkapper in de binnenstad van Kampen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het trimmen van baarden en knippen van haar in verschillende stijlen. Klanten hebben positieve ervaringen gedeeld op Instagram, waarbij ze de goede kwaliteit en aandacht voor kinderen benadrukken. De barbershop is gevestigd op een toplocatie waar je gratis kunt parkeren. De openingstijden variëren van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Miljonhair.nl Barbershop Kapper Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miljonhair.nl Barbershop Kapper Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miljonhair.nl Barbershop Kapper Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miljonhair.nl Barbershop Kapper Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Miljonhair.nl Barbershop Kapper Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miljonhair.nl Barbershop Kapper Kampen

Bezoekers bekeken ook