Totaalinrichting van Dijk

Totaalinrichting van Dijk is een Woonwinkel gelegen aan Zambonistraat 4a in Kampen.

Meer informatie over Totaalinrichting van Dijk in Kampen

Bij 't Sfeerhuis in Kampen vind je alles wat je nodig hebt om je slaapkamer compleet te maken, zoals dekbedovertrekken, hoofdkussens en boxsprings. Ze hebben ook een ruime collectie raamdecoratie, zoals vouwgordijnen, plissé gordijnen, dupligordijnen, paneelgordijnen, duo rolgordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Daarnaast bieden ze ook shutters op maat aan. Voor vloeren kun je bij 't Sfeerhuis terecht voor PVC-vloeren, laminaat, houten vloeren, tapijt en vinyl. Ze hebben ook een ruime collectie vloerkleden. Naast slaapkamermeubelen en vloeren verkoopt 't Sfeerhuis ook meubelen, wandbekleding, behang en verf. Je bent van harte welkom in de winkel in de regio Kampen voor advies en om het assortiment te bekijken.

Wil je weten wat Totaalinrichting van Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Totaalinrichting van Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Totaalinrichting van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Totaalinrichting van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Totaalinrichting van Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Totaalinrichting van Dijk

Bezoekers bekeken ook